Litt om meg

Hei på deg.
Jeg er en jente som er født og oppvokst på en gård på Dovreskogen.
Helt siden jeg var liten har jeg være ute i skog og fjell, Dette er nok mye av grunne til at jeg idag er så glad i fjellet som jeg er.

Min yndlingsplass: Lokkarstein på Skogsetrene der jeg har vært hver sommer siden så lenge jeg kan huske.

Mitt store forbilde: Maria Grøntjernet også kjent som Villmarks jenta.

Friluftsliv: Friluftsliv kan være så mangt, men trenger ikke å dra langt på tur for å komme seg ut. Noen ganger kan det være nok med en liten tur ute i nærområdet. Det handler om å finne den balansen som passer både din hverdag og dine mål. Jeg er opptatt av at alle kan drive friluftsliv og at dørstokkmila ikke trenger å være så lang.

Ting jeg alltid har med på tur:
  • Fotoapparat, jeg elsker å ta bilder om det er med mobilen eller med speilreflex kamra.
  • Sjokolade, nøtter eller drops, Skulle man bli veldig sliten å innse at man har presset seg for hardt er det veldig nyttig med litt ekstra energi i lomma.
  • Mobil, både for å ta bilder, men også for å kunne ringe etter hjelp vis uhellet skulle være ute.
  • Ekstra klær, skulle ulykken være ute er det greit å ha med seg noe ekstra. Det er ikke bare du selv som kan være skadet, men også noen du møter. Jeg har minimum en buff og ofte har jeg med meg en jakke med lue og votter. Ofte har jeg også med en sportstape i lomma, denne kan hjelpe med enkle skader både på pasjoner og på utstyr.
Mitt beste tur tips: Kom deg ut og ha det gøy. Det spiller ingen rolle om turen er kort eller lang. Hovedhensikten er at man skal komme seg ut og er i bevegelse. Vær leken så glemmer du at du er sliten. Ta med turkamerat om dette er en hund eller et annet menneske spiller ingen hovedhensikten er at det skal motiver deg til å komme deg ut. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Håper du legger igjen en koselig kommentar og at du blir motivert til å gå på tur.