Translate

søndag 3. april 2016

Full aksjen på Camp villmark

Camp villmark fra torsdag til søndag

 I år som i fjor tok vi turen til Camp villmark. Denn gangen bestemt vi oss for å bruke tre dager på messen som tilsammen varer i 4 dager. Dette er et eldorado for de som er interessert i friluftsliv, fiske og jakt. Det tett i tett med folk som vil selge eller fortelle om hva de har med seg. Du kan finne alt fra turistbedrifter som driver jakt, fiske og friluftsliv til aktiviteter for store å små. Det som er bra med Camp vilmark er at det er noe for alle. Og i en tipi er det foredrag hele dagen.
 Fredag.

Denne dagen brukte vi til å høre på fåredreag. Det gikk mange intresange fåredrag både om friluftsliv og om å overleve i vilmarken alene. Det ble også tid til litt ATV kjøreing og litte læring om stell av hund denen dagen.
Lørdag
Denne dagen var jeg blitt lovet at jeg skulle få lov til å padle i basenget, men det var veldig lang kø så vi fant ut at vi skulle prøve litt ener på dagen. Noe som også lønte seg da køen hadde minket med 70%. I mellomtiden prøvde vi skytesimulator, hørte på noen fåredrag og klarteret litt i klarterveggen.
  

Søndag
Denne dagen var det isåfall for meg Tonje som var det storer trekkplastert. Hun holdt et fantastik fint fåredrag som anbefales. Hun forteller litt fra turen sine og hvorfor hun valgte å slutte på vidregående, noe hun ikke anbefaler noen andre. Etter en tur på norkalotten tok hun å flytta til Finnmark for å bli med samene i reinsdrift og leve ut friluftsdrømmen. Tonje vil at du skal leve ut drømmen dine og ikke følge stømmen hele tiden.


Bilder fra helga.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Håper du legger igjen en koselig kommentar og at du blir motivert til å gå på tur.