Translate

lørdag 30. januar 2016

Bli med på "Kom deg ut dagen" 7 februar.

Kom deg ut dagen.
Kom deg ut dagen arrangeres av DNT sine lokallag over heler landet. Detter er DNT sin nasjonale tur dag. Kom deg ut dagen blir arrangert to ganger i året en gang i februar og en gang i  september. Tilbud passer alle uansett aldersgruppe. Hensikten er at flere skal bli glad i friluftsliv og finne gleden med denne aktiviteten.  Tilbudet er gratis og i den grad det koster noe er dette kraftig subsidiert. Du kan lese mer om Kom deg ut dagen og finne ut om det er noe i nærheten der du bor her

Kom deg ut dagen i Nittedal.
Søndag 7 februar skal det være Kom deg ut dag i Nittedal. Denne gangen skal arrangementet være i Varingskollen litt nord for slalåmanlegget, ved langrennes arenaen. Det er Turkameratene Nittedal Turlag som arrangerer og det er lagt opp til et innholdsrikt program med både eventyrlesning, hopp, snøhule graving, aking, skiskyting med erteposer, turløype med quiz og mye mer. Det vil bli muligheter til å få kjøpt vafler og solbærteddy og kaffe kan varme en kald kropp rundt bålet sammen med pinnebrødene. Arrangementet starter klokka 12 og vare til klokka 15. Det er meldt bra vær så det er bare å ta med ski, akebrett, spade og sitteunderlag å komme deg ut. Duer hjertelig velkommen til Varingskollen og vi gleder oss til å se nettopp deg.

Skulle du ikke være i nærheten av Nittedal er det også flere som arrangere kom deg ut dagen landet rundt. Sjekk med ditt lokale DNT lag eller på denne nettsiden her.

DNT ønsker deg vel møtt over hele landet.   

1 kommentar:

Håper du legger igjen en koselig kommentar og at du blir motivert til å gå på tur.