Translate

lørdag 13. juni 2015

På telttur i Trollskogen

Opp med teltet.
I går bestemte vi oss for at vi skulle dra på telttur i Trollskogen ved Lurven. Våren har endelig gjort sitt inntog også på fjellet. Derfor er det fint å ta årets først telttur akkurat her. Måle var å få nærkontakt med noe av dyre og fuglelivet på myra i løpet av natta. Å siden det er lyst hele natta  sang fuglene omtrent hele natta.


Fantastisk lys.

Før vi legger oss må vi utnytte lyset til å ta noen bilder. Når det begynner å bli mørkt tegner himmelen seg med masse farger og kontrahentene kommer mye tydeligere frem. Samtidig er det vanskelig å få til den rette stemningen, men med de rette innstillingen vil du få frem den stemningen man er ute etter.  Når det blir for mørk er det også vanskelig å få klare bilder.


Et bilde tatt omtrent samtidig, kan ha store fargeforskjeller.


 Morgenstund har gull i munn.
Etter en spenne natt våknet vi opp til deilig morgensol på teltduken. Det var likevel litt kaldt når man kryp ut av teltet. Å ligge i telt er ikke alltid like behagelig og noen røtter og steiner hadde ikke akkurat hjulpet på nattesøvnen. men vi hadde jo overlevd. Nå vente brødskiva og en fin tur i det fine været før vi skulle pakke samme leiren og dra hjem. 


Hvile erfaringer har du med teltlivet? 
Her du ligget i telt i skogen før?

2 kommentarer:

  1. var en fin leirplass jeg fant til oss, Anne-Mari fikk selvfølgelig den flate og gode delen av innertelte, mens jeg måtte ta til takke med litt mer kupert terreng.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nå var det vel kupert der jeg lå også. Men jeg synes du var snill som gav meg den bete plassen. Dessuten var det jeg som sa at vi kunne slå opp teltet der først, men du skal få æren over å ha det siste ordet.

      Slett

Håper du legger igjen en koselig kommentar og at du blir motivert til å gå på tur.